fbpx

Love is in the air. Cine este de fapt marea iubire a Domnișoarei Pegasy.

Multă lume s-a întrebat cine a reușit să atingă această culme de neatins până acum. Este bine știut că Domnișoara Pegasy și-a păstrat viața din afara seratelor mondene tare departe de orice blitz. Și pe bună dreptate, căci oricât de emancipată & feministă & nonșalantă & boho-chic ar fi, Domnișoara Pegasy este în aceeași măsură și una dintre cele mai delicate fete cu ochelari de soare pe care le cunoaștem!

Așadar, cine?! Adevărul adevărat este că încă nu am întâlnit persoana, însă clar am întâlnit bicicleta care i-a furat inima! Un Pegas Strada 2 de mai mare frumusețea, galben cu portocaliu, perfect pentru colecția de primăvară-vară a Casei Pegas, pe care Domnișoara o adoră!

În zilele noastre, femeile au standarde atât de înalte pe care trebuie să le îndeplinească! Dar câți dintre voi nu sunteți uneori nesiguri și simțiți cum nivelul de încredere în sine e pe roșu? Chiar și cei pe care îi considerăm perfecți sunt nesiguri. Și tocmai de aceea ne uităm cu și mai multă admirație la Domnișoara Pegasy: pentru că își permite să defileze cu nonșalanță (+ extra cuteness!) în haine streetwear cool și wow, accesorizată cu mijlocul de transport preferat și aruncând priviri frugale din spatele ochelarilor de soare mărimea XXL!

Mai multe

spot_img
spot_imgspot_img