fbpx

Gianni Pegace ne dezvăluie 3 idei de relaxare pentru weekend.

Vremea bună se pare că e pe cale să rămână, așa că ne trebuie inspirație pentru distracție! Și la cine altcineva să apelăm dacă nu la Gianni, cuceritorul reprezentant al Casei Pegas. De altfel el a fost văzut de curând în timpul unei plimbări pe bicicletă, accesorizat cool cu haine din ultima colecție Casa Pegas.

Gianni, un bucureștean din născare, știe că orașul lui natal are tot ce vrei pentru o relaxare grozavă: parcuri și grădini frumoase, piețe colorate, cluburi de noapte, precum și o serie de restaurante și cafenele de te lingi pe degete.

Să începem smooth. Cu Weekend Sessions la Grădina Botanică, în fiecare weekend până în septembrie! Gianni a mers și bine i-a părut! Concerte cool, oameni și mai și, evenimente și street-food delicios se întâmplă pe o ditamai suprafață de 18.2 hectare, chiar în Grădina Botanică!

Ce urmează? O plimbare pe Calea Victorie, clar! Una din cele mai importante artere din centrul Bucureștiului, Calea Victorie și-a recăpătat în ultimii ani savoarea de odinioară și este pentru Gianni locul obișnuit de hoinăreală cu prietenii, mai ales în weekendurile când este deschisă doar pietonilor și bicicliștilor. Nu vă va părea rău să beți un cocktail bun sau să savurați o înghețată gustoasă!

Și dacă tot vorbim de înghețată, Gianni, un gelato lover 100%, e de părere că cea mai bună idee de relaxare în weekend este un tur al gelateriilor cunoscute din oraș pe bicicletă. Ce bicicletă? Pegas, desigur!:) Enjoy!

Mai multe

spot_img
spot_imgspot_img