fbpx

Pegace. Gianni Pegace.

În Casa Pegas se poate vorbi despre o perioadă înainte și după Gianni. El a adus un suflu seducător brandului de outfit urban și a imprimat un shift pozitiv în felul în care era abordată viața. Prieten bun cu Domnișoara Pegasy, Gianni înțelege la fel de bine nevoia unei doamne pentru un pic de delicatețe florală sau tumultul imperios și gălăgios al unei tinere ieșite de pe băncile facultății.

În Casa Pegas se știe acum faptul că bucuria mersului cu bicicletele Pegas este musai să fie accesorizată nu doar corect, cât și cochet! Că un Pegas nu este doar o bicicletă, ci ocazia perfectă să oferi o floare, să smulgi un zâmbet și, de ce nu, să te trezești, nici nu știi cum, cu un număr nou în telefon…

Gianni știe să spună un compliment delicat doar atunci când pică bine, să arate mereu impecabil și totuși casual, să aiba acel talent neprețuit de a înconjura de frumos. Și asta e ceva inspirațional de-a dreptul!

Nu e de mirare, prin urmare, că dacă îl întrebi pe el de unde își ia inspirația, va menționa printre altele și magazinul online al lui Pegas! Că doar materialele sunt ce trebuie – bumbac, poliamida sau în combinație, folosite nu degeaba, ci pentru a asigura elasticitate, să lase pielea să respire, să fie lejere și plăcute la purtat. Țesăturile sunt speciale, ușoare, cu membrană waterproof și proprietăți de “respirare”, cu elemente reflectorizante și fit lejer. Ca să nu mai zic că toate hainele sunt desenate de români în România și produse tot la noi. 

Mai multe

spot_img
spot_imgspot_img