fbpx

3 Caracteristici esențiale ale unui creativ

Ale lui Edgar Pegas, în cazul nostru. El este un alt personaj definitoriu al tipologiei de om Pegas, alături de prietenii lui, Domnișoara Pegasy, Gianni Pegace și Andrei Pegassi. 

Abilitatea lui de a vedea în perspectivă, de a-și pune la bătaie imaginația vizuală și excelentele sale abilități de scriere, l-au plasat în topul creativ al Casei Pegas. Asta pentru că Edgar poate să picteze haine cu cuvinte, să descrie cum arată, cum se simt, cum te fac se să te simți și de ce ți le dorești. 

Edgar este mereu deschis către noi experiențe. Colecția de haine urbane propuse de Casa Pegas i-au dat ocazia să fie inovativ și puțin cinic, în ton cu tendințele, dar nu prea mult, neglijent voit și atent la detalii, relaxat, nonșalant, colorat, simpatic, boem, sclipitor, fistichiu, cool, nonconformist. Și asta pentru că le-a încercat. Ceea ce ar trebui să faci și tu!

Și mai e ceva: disponibilitatea lui de a fi atent la tot și la toate, de a culege informații. Cum altfel să știi de ce e Casa Pegas exact ceea ce trebuie? Edgar știe faptul că accentul pe valori românești, materialele care respectă nevoile ciclistului urban, fitul lejer răspund exact briefului lui de outfit urban.

Casa Pegas. Colorează orașul!

Mai multe

spot_img
spot_imgspot_img