fbpx

Unde se ascunde următorul Horia Tecău al României? Andrei Pegassi ține aproape.

Nu este cu siguranță de trei ori campion de Grand Slam și nici câștigător al Campionatelor de la Wimbledon din 2015 și al Openului SUA din 2017. Și nici nu ocupă acum rolul de căpitan nejucător al echipei naționale a României.

Este Andrei Pegassi, un tânăr reprezentant al Omului Pegas, mare amator de viață bună și sportivă în același timp. Hiperactiv, ambițios, dar și glumeț și jovial, Andrei e mereu la curent cu noile tehnologii în materie de echipamente sportive și, desigur, cu vestimentația urbană pe două roți. Iubește bicicleta, dar în aceeași măsură și tenisul, ce să te faci, așa e cu sportivii…

Și deși nici pe departe așa cunoscut ca Horia, Andrei a moștenit ceva din curajul și hotărârea tenismenului. Nu e el sportiv de performanță, ci un om ca noi toți, un apropiat al Casei Pegas și un iubitor al brandului cu același nume. Andrei și-a asumat un drum nou în povestea Casei Pegas, un gest ce dovedește maturitate și asumare: e greu să-ți vezi singur limitele și perspectivele și mai ales să ți le accepți!

În noiembrie 2015, Horia Tecău a atins cea mai bună clasare la dublu, locul 2 mondial și în 2016 a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. În mai 2022, Andrei Pegassi are planuri mari pentru viitor și a trăi viața din plin este cel mai important dintre ele.

Mai multe

spot_img
spot_imgspot_img