fbpx

Ținute cool de vară pentru a întâmpina pregătit vremea caldă. Domnișoara Pegasy e ghidul tău perfect!

Domnișoara Pegasy*, arhetipul feminității urbane marca Pegas, e aici să-ți ofere toate sfaturile și sugestiile de care ai nevoie și ea e de părere că atunci când vine vorba de planificarea ținutelor tale de vară, chiar nu există reguli. 

Așadar poartă cu încredere nuanțe super strălucitoare, rochii și fuste sexy de vară, cu decupaje surpriză și cămăși oversize! Da, da, e bine așa! Afară sunt un milion de grade și vrei să simți razele soarelui pe piele — dă-i drumul! De aceea Domnișoara Pegasy a adunat mai multe ținute de vară super drăguțe pe care să le porți în acest sezon, astfel încât să ai toată inspirația de care ai nevoie într-un singur loc.

Și partea cea mai tare e că, dacă oricare dintre aceste variante ți se potrivește, le poți cumpăra imediat. Indiferent care sunt planurile tale în această vară (plajă, piscină sau un parc pentru picnic), vei găsi cu ușurință ce să alegi, ceva cool cu care să te îmbraci pentru a-ți condimenta frumos aventurile din vara asta. 

*Domnișoara Pegasy este THE ONE, un amestec eclectic de delicatețe extravagantă și efervescență, un adevărat trend-setter. O prezență constantă în peisajul monden, ea alege întotdeauna outfituri de designer, român de cele mai multe ori, produse la noi, care îi potențează alura de self-made woman pe două roți.

Mai multe

spot_img
spot_imgspot_img