fbpx

The Emperor’s New Clothes

Mai știți voi acel sentiment, din copilărie, când îți bătea inima repede-repede, vântul îți umfla părul și ți se lățea un zâmbet pe buze? Și toate astea pentru că erai călare pe o bicicletă Pegas super cool, pe care o invidiau toți ceilalți copii? 

A trecut vremea și, după niște ani, te uiți cu jind înapoi și regreți inocența, bucuria simplă și candoarea acelor vremuri.

Ei bine, nu mai suferi! A venit și vremea ta! Se lansează Casa Pegas! Acum nu numai că ai la dispoziție multe biciclete Pegas (ține-te bine, e vorba de 35 modele de bicicletă și peste 130 de combinații culoare/echipare/cadru – check this out!), dar ești și pe picioarele tale și poți să alegi ce-ți place, nu trebuie să mai pui pe lista de dorințe pentru Moș Crăciun: acum ai hainele cool, urban wear, chic și confortabile cu care să te accesorizezi!

Și cu ocazia asta, fă cunoștință cu Andrei Pegassi, Edgar Pegas, Gianni Pegace și, last but not least, Domnișoara Pegasy! Ei sunt personajele poveștii noastre, cei care definesc „Omul Pegas”. În această primă colecție, ei sunt ca tine – iubitori de bicicletă, viața activă, muncă și fun, sunt cei care zâmbesc cu bucurie la auzul numelui Pegas.

Prima colecție Pegas propune obiecte vestimentare bike-friendly, cu design românesc, original, inspirate din cultura urbană locală, ce oferă posibilitatea de a te deplasa cu bicicleta preferată în confort, dar și cu stil. E vorba de o varietate de haine pentru toate gusturile – bărbați și femei, vesele & colorate sau mai serioase, ținute casual sau office, pentru cald sau mai răcoare. Acestea pot fi cumpărate de pe Bicicleta Pegas sau Fashion Days.

În conceperea acestei colecții, Atelierele Pegas au avut în vedere nu numai un design care să pună accentul pe valori românești, dar și materiale care să respecte nevoile unui ciclist urban: bumbac, poliamida sau în combinație, folosite pentru a asigura elasticitate, să lase pielea să respire, să fie lejere și plăcute la purtat; țesături speciale, ușoare, cu membrană waterproof și proprietăți de “respirare”, elemente reflectorizante, fit lejer, produse integral în România.

Pegas a făcut primul pas, a îndrăznit să meargă mai departe, să fie așa cum i-a plăcut întotdeauna să fie, acum e rândul tău să încerci hainele cele noi ale împăratului!:)

Mai multe

spot_img
spot_imgspot_img